70a Bygg AB

Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/9/6/4/70a-bygg.se/httpd.www/wp/wp-content/plugins/nicepage/includes/controls/menu/navigation.php on line 8 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/9/6/4/70a-bygg.se/httpd.www/wp/wp-content/plugins/nicepage/includes/controls/menu/navigation.php on line 8

Specialister på nöjda kunder

Badrum. Kök. Golv. Måleri. Snickeri.

Tveka inte att
kontakta oss först

Golv

Golv är något som påverkar våra hem i allrahögsta grad. När du ska välja golv i hemmet handlar valet mycket om vilken känsla du vill att utrymmet ska förmedla.

Måleri

Måleritekniken och processen gör ett snyggt och enhetligt resultat. Det finns inget snabbare sätt att förvandla hemmet på än med en burk målarfärg.

Vvs & El

Vi arbetar med erfarna elektriker som inriktar sig på elinstallationer och service i både nybyggnationer och befintliga byggnader.

Snickeri

Med snickeriarbeten blir möjligheterna mycket större. Istället för att köpa en färdig bokhylla kan man låta en professionell snickare platsbygga en skräddarsydd hylla.

Badrum

Badrummet är, förutom köket, ett av de mest använda rummen i hemmet. Därför är det viktigt att vara noga med alla detaljer om du är i färd med att renovera ditt badrum.

Kök

Matlagningen blir så mycket roligare när den äger rum i ett vackert och funktionellt kök. Och det sägs också att maten smakar bättre.

Saknar du nån information?

Hör gärna av dig ang flera referensobjekt.

Glöm inte ROT–avdraget!

Om du anlitar en hantverkare så kan du använda dig av ROT-avdraget. Det håller dina renoveringskostnader nere.

LÄS MER